Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
Mor-Mur Francesch, Montserrat
Ferragut Pérez, Victoria
Hernández Herrero, María Manuela
Pla Soler, Reyes
Rodríguez Jerez, José Juan
Roig Sagués, Artur Xavier
Trujillo Mesa, Antonio José
Castillo Zambudio, Manuel
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Quality, Innovation and Emerging Processing Technologies
Título variante: Calidad, Innovación y Tecnologías Emergentes de Procesado
Fecha: 2019-20
Resumen: En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. Dins de les tecnologies que permeten reduir l'impacte ambiental de la indústria alimentària els estudiants estudiaran l'aprofitament de subproductes per a l'obtenció d'ingredients funcionals.
Resumen: En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. Dentro de las tecnologías que permiten reducir el impacto ambiental de la industria alimentaria los estudiantes estudiarán el aprovechamiento de subproductos para la obtención de ingredientes funcionales. 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Plan de estudios: Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]



Català
5 p, 107.7 KB

Anglès
5 p, 107.4 KB

Castellà
5 p, 108.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-19, última modificación el 2019-12-13



   Favorit i Compartir