Tècniques Aplicatives de l'Etnomusicologia [43190]
Roquer Gonzalez, Jordi
Martinez Trabal, Santos
Gonzalez Martin, Cristina
Casals Ibáñez, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Applied Techniques of Ethnomusicology
Títol variant: Técnicas Aplicativas de la Etnomusicología
Data: 2019-20
Resum: -Aplicar les metodologies d'investigació segons els criteris propis de la recerca en etnomusicologia. -Coneixer les principals tecnologies aplicades a la recerca en l'àmbit de l'etnomusicologia. -Comprendre les interrelacions entre l'etnomusicologia i l'educació, així com també amb la transmissió de la música. -Iniciar i aplicar mètodes tècnics en l'estudi i reproducció de la música, especialment en àmbits etnogràfics i 1 -Iniciar i aplicar mètodes tècnics en l'estudi i reproducció de la música, especialment en àmbits etnogràfics i estudis sociològics. -Diferenciar les músiques segons àrees culturals, i segons els contextos socials on es manifesten i desenvolupen, per a bastir adequadament les tasques d'investigació i desenvolupament de projectes interpretatius. -Diferenciar les característiques distintives de les diverses cultures musicals. -Relacionar els sistemes musicals etnològics amb els seus respectius contextos de producció i recepció. -Aprofundir en les característiques i condicionats del llenguatge musical produïts en diferents àmbits sociocultural.
Resum: Aplicar las metodologías de investigación según los criterios propios de la investigación en etnomusicología. Conocer las principales tecnologías aplicadas a la investigación en el ámbito de la etnomusicología. Comprender las interrelaciones entre la etnomusicología y la educación, así como también con la transmisión de la música. -Iniciar y aplicar métodos técnicos en el estudio y reproducción de la música, especialmente en ámbitos etnográficos y estudios sociológicos. 1 Diferenciar las músicas según áreas culturales, y según los contextos sociales donde se manifiestan y desarrollan, para construir adecuadamente las tareas de investigación y desarrollo de proyectos interpretativos. Diferenciar las características distintivas de las diversas culturas musicales. Relacionar los sistemas musicales etnológicos con sus respectivos contextos de producción y recepción. Profundizar en las características y acondicionados del lenguaje musical producidos en diferentes ámbitos sociocultural.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [4312637]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [1381]Català
5 p, 104.5 KB

Anglès
4 p, 102.2 KB

Castellà
5 p, 103.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2020-11-15   Favorit i Compartir