Critical Discourse Analysis : media representations of Career Woman
Kropsu, Laura
Codó, Eva, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 37 pag.
Resum: This paper is a Critical Discourse Analysis that deals with career women representations in three articles found in an online magazine called Entrepreneur. Before focusing on the empirical study, relevant previous literature about representations of women in the media in general, as well as of career women, is presented. After that, the empirical study and the framework used are introduced, and results acquired are shared. Lastly, some tentative conclusions are drawn, taking into account the results of the present paper and those of previous studies.
Resum: Este artículo presenta un análisis crítico del discurso que trata las representaciones de mujeres de carrera en tres artículos extraídos de una revista en línea, Entrepreneur. Antes de centrarse en el estudio empírico, se presenta la literatura previa relevante sobre las representaciones de las mujeres en los medios de comunicación en general, y también de las mujeres de carrera. Después, se introduce el estudio empírico y el marco utilizado, y se comparten los resultados adquiridos. Por último, se extraen algunas conclusiones tentativas, teniendo en cuenta los resultados del estudio actual y los de estudios anteriores.
Resum: Aquest article presenta una anàlisi crítica del discurs en què es tracten les representacions de dones de carrera en tres articles extrets d'una revista en línia, Entrepreneur. Abans de centrar-se en l'estudi empíric, es presenta la literatura prèvia rellevant sobre les representacions de les dones als mitjans de comunicació en general, i també de les dones de carrera. Després, s'introdueix l'estudi empíric i el marc utilitzat, i s'exposen els resultats adquirits. Per últim, s'extreuen algunes conclusions temptatives, tenint en compte els resultats de l'estudi actual, així com els estudis anteriors.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis anglesos [2500245]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Anglesos [801]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Career Women ; Media Representations ; Critical Discourse Analysis ; Mujeres de Carrera ; Representación Mediática ; Análisis Crítico del Discurso ; Dones de Carrera ; Representació Mediàtica ; Anàlisi Crítica del Discurs



37 p, 806.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2022-03-05



   Favorit i Compartir