Simon Spier's Process to Sexual Identity Formation : guilt in Becky Albertalli's Simon vs. the Homo Sapiens Agenda
Aguilera Martínez, Paula
Martín Alegre, Sara, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 31 pag.
Resum: This dissertation presents an analysis of Becky Albertalli's Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (2015) focused on the centrality of guilt. For that, two main sources of the component are identified, internalised guilt and guilt which is external to the character. Secondly, the representation of the gay experience is explored in order to understand the impact of the novel among the LGBTQI+ community. Finally, conclusions are drawn on the relevance of guilt in a faithful representation of the process of sexual identity creation of a young gay man.
Resum: Aquest article presenta una anàlisi de Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (2015), de Becky Albertalli, centrat en la rellevància del component de culpabilitat. Per això, se n'identifiquen dos vessants, la culpabilitat interioritzada i la que prové d'elements externs al personatge. En segona instància, s'explora la representació de l'experiència gai per tal de comprendre l'impacte de la novel·la entre el col·lectiu LGTBQI+. Finalment, s'extreuen conclusions entorn a la prominència de la culpabilitat en una representació fidel del procés de creació d'una identitat sexual en un adolescent.
Resum: Este articulo presenta un análisis de Simon vs. The Homo Sapiens Agenda (2015), de Becky Albertalli, centrado en la relevancia del componente de culpabilidad. Para ello, se identifican dos vertientes, la culpabilidad interiorizada y la que proviene de elementos externos al personaje. En segunda instancia, se explora la representación de la experiencia gay a fin de comprender el impacto de la novela entre el colectivo LGTBQI+. Finalmente, se extraen conclusiones entorno a la prominencia de la culpabilidad en una representación fiel del proceso de creación de una identidad sexual en un adolescente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis anglesos [2500245]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Anglesos [801]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Simon vs. The Homo Sapiens Agenda ; Becky Albertalli ; LGBTQI+ visibility ; Queer YA ; Guilt ; Representació LGTBQI+ ; Culpabilitat ; Representación LGTBQI+ ; Culpabilidad



31 p, 389.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2019-07-22, darrera modificació el 2023-05-31



   Favorit i Compartir