"As Water is in Water" : The Roman Perception of Egypt in Shakespeare's Antony and Cleopatra
Altarriba Benítez, Rita
Coral, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 35 pag.
Resum: In Shakespeare's Antony and Cleopatra, the characters live in a world of impending dissolution caused by the expansion of the Roman Empire and emphasised by their arrival in Egypt. In my TFG, I intend to demonstrate how water, in all its forms and dynamics, is the central element in all actions and events that take place in the play. I approach this topic, establishing parallelisms between the Characters' development and a tidal cycle. I mainly focus on Antony's character, who is the one to be more affected by the main theme of metamorphosis.
Resum: En Antony and Cleopatra de Shakespeare, los personajes viven en un mundo de disolución inminente causada por la expansión del Imperio Romano y enfatizada por su llegada a Egipto. Mi TFG intenta demostrar como el agua, en todas sus formas y dinámicas, es el elemento central de todas las acciones y acontecimientos en la obra. Trato este tema estableciendo paralelismos entre el desarrollo de los personajes y el ciclo de las mareas. Concretamente, me centro en el personaje de Antony, quien es el más afectado por el tema central de metamorfosis.
Resum: A l'obra de Shakespeare d'Antony and Cleopatra, els personatges viuen en un món de dissolució imminent provocat per l'expansió de l'Imperi Romà i emfatitzada per la seva arribada a Egipte. El meu TFG intenta demostrar com l'aigua, en totes les seves formes i dinàmiques, és l'element central de totes les accions i esdeveniments dins l'obra. Tracto aquest tema establint paral·lelismes entre el desenvolupament dels personatges i el cicle de les marees. Concretament, em centro en el personatge d'Antony, el qual és el més afectat per el tema central de metamorfosis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis d'Anglès i Francès [2501913]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Antony ; Cleopatra ; Shakespeare ; Water ; Blending ; Melting ; Dissolving ; Transmigration ; Metamorphosis ; Agua ; Mezclar ; Fundir ; Disolver ; Transmigración ; Metamorfosis ; Aigua ; Fusionar ; Esvair-se ; Dissoldre ; Transmigració



35 p, 560.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2019-07-22, darrera modificació el 2022-05-10



   Favorit i Compartir