CMS-SIM Profiling
Alonso Marin, Alejandro
Moure, Juan C, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2019-07-09
Resum: CERN produces millions of images from the collisions in the accelerator. This images must be cleaned up to extract important data. PIC is one of the organizations that processes the images. It is expected that the amount of data to process increases on a 7x factor on the next few years. However, the budget for the organizations doesn't increase each year, so the hardware can only be updated with better hardware that the market offers with the same price as the hardware acquired years before. This update is not able to accomplish the expected 7x factor, so we need to find ways to optimize money, resources and applications.
Resum: CERN produeix milions d'imatges de les col·lisions en l'accelerador. Aquestes imatges s'han de netejar fins extreure dades importants. PIC és una de les organitzacions que processa les imatges. S'espera que la quantitat de dades a processar augmenti en un factor 7x en els propers anys. No obstant això, el pressupost per a les organitzacions no augmenta cada any, de manera que el maquinari només pot actualitzar-se amb un maquinari millor que el mercat ofereix amb el mateix preu que el maquinari adquirit anys abans. Aquesta actualització no pot aconseguir el factor 7x esperat, de manera que hem de trobar formes d'optimitzar els diners, els recursos i les aplicacions.
Resum: CERN produce millones de imágenes de las colisiones en el acelerador. Estas imágenes deben limpiarse hasta extraer datos importantes. PIC es una de las organizaciones que procesa las imágenes. Se espera que la cantidad de datos a procesar aumente en un factor 7x en los próximos años. Sin embargo, el presupuesto para las organizaciones no aumenta cada año, por lo que el hardware solo puede actualizarse con un hardware mejor que el mercado ofrece con el mismo precio que el hardware adquirido años antes. Esta actualización no puede lograr el factor 7x esperado, por lo que debemos encontrar formas de optimizar el dinero, los recursos y las aplicaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: CERN ; PIC ; CIEMAT ; Profiling ; Optimitzar ; CMS



6 p, 740.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir