Monitorización de equipos BigleLegal
López Sánchez, Gerard
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Monitorization of BigleLegal's equipment
Títol variant: Monitorització d'equips BigleLegal
Data: 2019-07-02
Resum: Este proyecto se ha llevado a cabo en el departamento de desarrollo de la empresa Bigle Iberia SL, una start-up que se dedica a la automatización de documentos legales. En los departamentos de Desarrollo y el de Legal de la empresa el uso de equipos informáticos es fundamental en el trabajo diario de los trabajadores. Este uso intensivo lleva a la necesidad de poder monitorizar en todo momento sus prestaciones. Para ello hemos desarrollado un entorno de monitorización que recoge información de los equipos, se manda a una base de datos en la nube y se puede recuperar a través de una aplicación web. Este proyecto se ha llevado a cabo en el departamento de desarrollo de la empresa Bigle Iberia SL, una start-up que se dedica a la automatización de documentos legales. En los departamentos de Desarrollo y el de Legal de la empresa el uso de equipos informáticos es fundamental en el trabajo diario de los trabajadores. Este uso intensivo lleva a la necesidad de poder monitorizar en todo momento sus prestaciones. Para ello hemos desarrollado un entorno de monitorización que recoge información de los equipos, se manda a una base de datos en la nube y se puede recuperar a través de una aplicación web.
Resum: This Project has been carried out within the Bigle Iberia S. L. 's development department, a Legaltech start-up whose core business is the automation of legal documents. In the Developmet and Legal departments the informatic equipment usage is essential for employe's daily work. This itensive use makes necessary monitoring at all times its capabilities. So we have developed a monitoring environment which collects the equipment information. This information is sent to a cloud database and they can be recovered through a web application. This way the authorized people can know at all times the use and the capacities of each machine and they can foresee the necessity of changes or any update of these ones.
Resum: Aquest projecte s'ha dut a terme en el departament de desenvolupament de l'empresa Bigle Iberia SL, una start-up que es dedica a l'automatització de documents legals. En els departaments de Desenvolupament i el de Legal de l'empresa l'ús d'equips informàtics és fonamental en el treball diari dels treballadors. Aquest ús intensiu porta a la necessitat de poder monitoritzar en tot moment les seves prestacions. Per això hem desenvolupat un entorn de monitorització que recull informació dels equips, es mana a una base de dades en el núvol i es pot recuperar a través d'una aplicació web. D'aquesta manera els responsables autoritzats podran conèixer en tot moment l'ús i prestacions de cada equip i preveure la necessitat de canvis o actualitzacions dels mateixos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Agent ; Angular ; JAVA ; KPI (Key Performance Indicator) ; Maven ; Monitoritzar ; Thread ; TypeScript ; Agente ; Monitorizar ; Monitoring



10 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2024-07-20



   Favorit i Compartir