Ingenieros por el mundo : mejoras en la web de movilidad de la Escuela (EEmobi2.0)
Bianchi Bleda, Alfredo
Pons Aróztegui, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Engineers around the world:
Títol variant: Enginyers pel món : millora a la web de mobilitat de l'Escola (EEmobi2.0)
Data: 2019-07-01
Resum: Una de las mayores ventajas del panorama universitario a nivel global, son las facilidades que las universidades ponen a los estudiantes para cursar sus últimas etapas formativas en destinos tanto nacionales como internacionales. Es por ello que, con cada vez más frecuencia, las universidades ponen a disposición de sus alumnos herramientas que agilizan la toma de decisiones a la hora de seleccionar sus destinos. En esta línea, la Escuela de Ingeniería de la UAB inició el curso pasado un proyecto web llamado EEmobi como método de acceso a la información de los programas de intercambio ofrecidos para los estudiantes del grado en Ingeniería Informática de la Escuela. Lo que este trabajo persigue es realizar un análisis del estado actual de la web un año después de su puesta en marcha y mejorar aquellos aspectos que se consideren poco prácticos o incompletos, haciendo especial énfasis en la sección de administración y nuevas funcionalidades para los usuarios.
Resum: One of the biggest advantages of the university panorama at a global level, are the facilities that the universities give to students to study their last formative stages in both national and international destinations all arround the world. It is therefore that with more and more frequency, universities make available to their students tools that streamline decision making when selecting their destinations. Hence, the UAB Engineering School initiated the last course a web project called EEMobi as an access method to the exchange programs information offered to the computer engineering students of UAB. The aim of this work is to analyze the current state of the web application one year after its launching and improve the aspects of the project that are considered impractical or incomplete, placing special emphasis on the administration section and the new features for the user.
Resum: Un dels majors avantatges del panorama universitari a nivell global, són les facilitats que les universitats posen als estudiants per cursar les seves últimes etapes formatives en destinacions tant nacionals com internacionals. És per això que, cada vegada amb més freqüència, les universitats posen a disposició dels seus alumnes eines que agiliten la presa de decisions a l'hora de seleccionar les seves destinacions. En aquesta línia, l'Escola d'Enginyeria de la UAB va iniciar el curs passat un projecte web anomenat EEmobi com a mètode d'accés a la informació dels programes d'intercanvi oferts per als estudiants del grau en Enginyeria Informàtica de l'Escola. El que aquest treball persegueix és realitzar un anàlisis de l'estat actual de la web un any després de la seva posada en marxa y millorar aquells aspectes que es considerin poc pràctics o incomplets, fent especial èmfasi en la secció d'administració i noves funcionalitats per als usuaris.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Bootstrap ; Intercanvi d'estudiants ; Javascript ; JQuery ; PHP ; Programes de mobilitat ; Intercambio de estudiantes ; Programas de mobilidad ; Mobility programs ; Students exchanges14 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2021-09-07   Favorit i Compartir