Navigation support systems for autonomous vehicles
Martín Jiménez, David
Ribas i Xirgo, Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Sistemes d'ajuda a la navegació de vehicles autònoms
Títol variant: Sistemas de ayuda a la navegación de vehículos autónomos
Data: 2019-07-01
Resum: The aim of this work is to present an exploration method which can reduce initial installation time and costs of a semiautomated exploration system, but for educational purposes. The main goal is to obtain a map of the robot work area using a determinated scan algorithm, by creating a simulated model of the explorer. This algorithm is also tested in a real physic robot, and its results are measured in terms of efficiency and effectiveness.
Resum: L'objectiu d'aquest treball és presentar un algorisme d'exploració per reduir el temps inicial d'instal·lació i costos d'un sistema d'exploració semiautomàtic, amb finalitats educatives. L'objectiu principal és obtenir un mapa del àrea de treball del robot fent servir un algorisme d'exploració determinat, creant un model virtual de l'explorador. Aquest algorisme serà testejat en un robot físic real, i els seus resultats seran mesurats en termes d'eficiència i eficàcia.
Resum: El objetivo de este trabajo es presentar un algoritmo de exploración para reducir el tiempo inicial de instalación y costes de un sistema de exploración semiautomático, con fines educativos. El objetivo principal es obtener un mapa del área de trabajo del robot usando un algoritmo de exploración determinado, creando un modelo virtual del explorador. Este algoritmo será también testeado en un robot físico real, y sus resultados serán medidos en términos de eficiencia y eficacia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Robotics ; Autonomous vehicles ; Robots ; Vehicles autònoms ; Sensors ; Vehículos autónomos ; Sensores



10 p, 1015.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir