Análisis, diseño y simulación de una infraestructura de red segura
Tamayo Martínez, Adrian
Sebastián Pérez, Juan Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Analysis, design and simulation of a secure network infrastructure
Títol variant: Anàlisi, disseny i simulació d'una infraestructura de xarxa segura
Data: 2019-07-01
Resum: Internet está cada vez más en nuestro día a día trayendo consigo ventajas y desventajas debido a su fácil acceso. Los cibercriminales cada vez tienen un mayor repertorio de métodos y herramientas a su disposición y es por ello que la seguridad es un tema principal a ser tratado en la mayoría de las empresas. Este proyecto consiste en diseñar e implementar una infraestructura de red medianamente segura que permita garantizar la integridad, confidencialidad y disponibilidad de los datos en la red, así como monitorizar y analizar el tráfico de la red en busca de comportamientos anómalos y detección de intrusos.
Resum: Internet is increasingly in our day to day bringing with it avantages and disadvantages due to its easy accessibility. Cybercriminals increasingly have a greater repertoire of methods and tools at their disposal and that is why security is a main issue to be addressed in most companies. This project consists of designing and implementing a moderately secure network infrastructure that guarantees the integrity, confidentiality and availability of network data, as well as monitoring and analyzing network traffic in search of anomalous behavior and intrusion detection.
Resum: Internet està cada vegada més en el nostre dia a dia portant amb si avantatges i desavantatges a causa del seu fàcil accés. Els cibercriminals cada vegada tenen un major repertori de mètodes i eines a la seva disposició i és per això que la seguretat és un tema principal a ser tractat en la majoria de les empreses. Aquest projecte consisteix en dissenyar i implementar una infraestructura de xarxa mitjanament segura que permeti garantir la integritat, confidencialitat i disponibilitat de les dades a la xarxa, així com monitoritzar i analitzar el tràfic de la xarxa a la recerca de comportaments anòmals i detecció d'intrusos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Internet ; Firewall ; Iptables ; VPN ; DMZ ; HAProxy ; Metasploit ; Snort ; Nessus ; NMap ; Nagios ; Seguridad ; Security ; Seguretat



10 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir