Creació d'un plug-in d'integració a Sketchup amb la plataforma Wattwin
Miró de Ferrer, Nil
Otazu Porter, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Creation of an integration plug-in for Sketchup with the Wattwin platform
Títol variant: Creación de un plug-in de integración a Sketchup con la plataforma Wattwin
Data: 2019-07-01
Resum: En aquest projecte es presenta una eina d'ajut i una alternativa més ràpida i eficaç per l'empresa per la generació dels documents tècnics de les instal·lacions de les plaques fotovoltaiques. Consisteix en un plug-in integrat a la plataforma de Sketchup, un programa de disseny gràfic i modelatge 3D, que és des d'on obtindrem les vistes, que permet una connexió bidireccional tant amb la plataforma Wattwin (web de l'empresa) que és des d'on obtindrem les dades de les instal·lacions fotovoltaiques, com amb el Layout, un programa annex a Sketchup que permet crear els dissenys en 2D, és a dir, els plànols i el document tècnic que hem de generar automàticament. A més, en aquest projecte, també s'han implementat diferents mòduls a la pàgina web de l'empresa relacionats amb les instal·lacions fotovoltaiques i diferents serveis a l'API de la web que ens faciliten l'obtenció de dades.
Resum: This project presents a help tool and a faster and more effective alternative for the company in order to generate technical documents about the installation of photovoltaic panels. It consists on a plug-in integrated to the platform of Sketchup, a program for modelling and graphic design in 3D, which is where we obtain the views from, that allows the bidirectional connection with the platform Wattwin (the website of the company), which is where we will obtain the data about the photovoltaic installations, as well as with Layout, a program annex to Sketchup that allows creating 2D designs, meaning the maps and the technical documents that we have to generate automatically. Moreover, with this project, different modules have also been implemented on the website of the company related to the photovoltaic installations and different services to the API of the website which facilitates data collections.
Resum: En este proyecto se presenta una herramienta de ayuda y una alternativa más rápida y eficaz para la empresa para la generación de los documentos técnicos de las instalaciones de las placas fotovoltaicas. Consiste en un plug-in integrado en la plataforma de Sketchup, un programa de diseño gráfico y modelado 3D, que es desde donde obtendremos las vistas, que permite una conexión bidireccional tanto con la plataforma Wattwin (web de la empresa) que es desde donde obtendremos los datos de las instalaciones fotovoltaicas, como con el Layout, un programa anexo a Sketchup que permite crear los diseños en 2D, es decir, los planos y el documento técnico que debemos generar automáticamente. Además, en este proyecto, también se han implementado diferentes módulos en la página web de la empresa relacionados con las instalaciones fotovoltaicas y diferentes servicios a la API de la web que nos facilitan la obtención de datos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Plaques fotovoltaiques ; Plug-in ; Sketchup ; Wattwin ; Layout ; Connexió bidireccional ; API ; Placas fotovoltaicas ; Conexión bidireccional ; Photovoltaic panels ; Bidirectional connection11 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22   Favorit i Compartir