Mastering machine learning for the Data science and Engineering club UAB
Planas Simón, Laura
Gonzàlez i Sabaté, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Dominando el Machine Learning para el Data Science and Engineering Club UAB
Títol variant: Dominant el Machine Learning pel Data Science and Engineering Club UAB
Data: 2019-06-30
Resum: There is a growing need in technology companies to find specialised professionals in the data field. In order to solve this need, the "Data Science and Engineering Club UAB" has been created from the university with the aim of providing a communication bridge between the companies of the area and the UAB data students. Given the level of maturity that machine learning has nowadays, the main goal of this project is to master different techniques and acquire sufficient knowledge to deal with any type of data problem. The knowledge acquired in the realisation of each one of these projects is what allows the growth and disclosure of the club. Therefore, during the realisation of this project, different machine learning problems have been solved, wihich have been added as didactic content to the blog, and a real Kaggle competition has been attended.
Resum: Existe una necesidad creciente en las empresas tecnológicas de encontrar profesionales especializados en el campo de los datos. Con la finalidad de solventar esta necesidad, desde la universidad se ha creado el "Data Science and Engineering Club UAB", que pretende proporcionar un puente de comunicación entre las empresas de la zona y los estudiantes de la UAB. Dado el nivel de madurez que posee el machine learning hoy en día, el objetivo primordial de este proyecto es dominar diferentes técnicas y adquirir conocimiento suficiente para afrontar cualquier tipo de problema de datos. El conocimiento adquirido en la realización de cada uno de estos proyectos es el que permite el crecimiento y divulgación del club. Por lo tanto, durante la realización del proyecto se han realizado diferentes problemas de machine learning, los cuales se han añadido como contenido didáctico al blog, y se ha participado en una competición real de Kaggle.
Resum: Existeix una necessitat creixent en les empreses tecnològiques de trobar professionals especialitzats en el camp de les dades. Amb la finalitat de solucionar aquesta necessitat, des de la universitat s'ha creat el "Data Science and Engineering Club UAB", que pretén proporcionar un pont de comunicació entre les empreses de la zona i els estudiants de la UAB. Degut a la maduresa que ha assolit el machine learning, l'objectiu primordial d'aquest projecte és dominar diferents tècniques i adquirir coneixement suficient per afrontar qualsevol tipus de problema de dades. El coneixement adquirit en la realització de cadascú del projectes és el que permet el creixement i la divulgació del club. Per tant, durant la realització del projecte s'han dut a terme diferents problemes de machine learning, els quals s'han afegit com contingut didàctic al bloc, i se ha participat en una competició real de Kaggle.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Análisis de datos ; Machine Learning ; Deep Learning ; Data Analysis ; Anàlisi de dades10 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2022-07-23   Favorit i Compartir