Detecció d'imatges modificades aplicant Machine Learning
Ortiz Andreu, Pol
Serra Ruíz, Jordi, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Detection of modifications in an image using Machine Learning
Títol variant: Detección de imágenes modificadas aplicando Machine Learning
Data: 2019-06-30
Resum: En aquest treball, es plantejarà la construcció i estudi d'una plataforma que permeti realitzar l'anàlisi d'una nova metodologia per a la detecció d'imatges modificades, basada en la combinació de l'estrategia Divide And Conquer, utilitzan xarxes neuronals i les característiques de les imatges.
Resum: In this project, the construction and study of a platform will be proposed to allow the analysis of a new methodology for the detection of modified images, based on the combination of the Divide And Conquer strategy, using neural networks trained with the properties of the image.
Resum: En este proyecto se planteará la construcción y estudio de una plataforma que permita la realización y análisis de una nueva metodología para la detección de imágenes modificadas, basada en la combinación de la estrategia Divide And Conquer, utilizando redes neuronales y las propiedades de las imágenes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Machine learning ; Xarxa neuronal experta ; DenseNet 169 ; Cloud ; Plataforma ; Big Data ; Processament de dades ; Característiques de les imatges ; Expert neural net ; Platform ; Data processing ; Image property ; Red neuronal experta ; Procesamiento de datos ; Características de las imágenes



14 p, 15.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir