Assistent virtual pel suport al desenvolupament dels hàbits digitals en una organització
Muñoz Molina, Víctor
Gil, Debora, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Virtual assistant for supporting the development of digital habits in an organization
Títol variant: Asistente virtual para el soporte al desarrollo de los hábitos digitales en una organización
Data: 2019-06-30
Resum: El projecte consisteix en desenvolupar un Assistent virtual per ajudar a qualsevol organització en millorar els seus hàbits digitals amb el suport de la tecnologia. Es tracta d'un projecte de intel·ligència artificial (IA) basat en tecnologies Microsoft en el que es crearà un Bot amb capacitat d'autoaprenentatge en funció de les preguntes realitzades i el feedback rebut per part dels usuaris de manera que puguin trobar de forma ràpida i precisa les respostes i la informació que estan buscant. L'assistent virtual es desplegarà com un servei al núvol, el qual facilitarà la seva utilització des de plataformes com SharePoint Online, Microsoft Teams o d'altres.
Resum: The project will consist of a virtual Assistant to help any organization to improve their digital habits with the support of technology. This is an AI project based on Microsoft technologies that will create a Bot with the capacity for self-learning based on the questions asked and the feedback received from the users so that they can find the answers quickly and the information you are looking for accurately. The virtual assistant will be deployed as a cloud service, which will facilitate its use from platforms such as SharePoint Online, Microsoft Teams or others.
Resum: El proyecto consiste en desarrollar un asistente virtual para ayudar a cualquier organización sus hábitos digitales con la ayuda de la tecnología. Se trata de un proyecto de Inteligencia Artificial (IA) basada en tecnologias Microsoft en el que se creará un Bot con capacidad de autoaprendizaje en función de las preguntas realizadas y el feedback recibido por parte de los usuarios de manera que puedan encontrar de forma rápida y precisa las respuestas y la información que buscan. El asistente virtual se desplegará como un servicio en la nube, lo que facilitará su utilización desde plataformas como SharePoint Online, Microsoft Teams o otros.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Assistent virtual ; Hàbits digitals ; Bot ; Núvol ; Autoaprenentatge ; SharePoint ; Intel·ligència artificial ; Microsoft ; Virtual assistant ; Digital habits ; Cloud ; Self-Learning ; Artificial intelligence ; Asistente virtual ; Hábitos digitales ; Nube ; Autoaprendizaje ; Inteligencia artificial



11 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir