Chatbot to ease the effort of handling convocations for groups
Hidalgo Gadea, Lorenzo
Rexachs del Rosario, Dolores Isabel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Xatbot per facilitar la gestió de convocatòries per grups
Títol variant: Chatbot para facilitar la gestión de convocatorias para grupos
Data: 2019-06-30
Resum: If you have any kind of instant chat application and are part of a chat group, it is very likely that you repeatedly receive unwanted messages and know how hard it is to handle a convocation. This is why, in this article, we showcase how we developed a Chatbot for Telegram to combat the high amount of irrelevant messages sent in chat groups and to ease the handling of convocations. We also take advantage of the project data collection to develop a website, which enables the analysis of the users' behaviour to maximize the convocations efficiency.
Resum: En el cas que tingui instal·lada qualsevol aplicació de missatgeria instantània i formi part d'alguna conversa en grup, sabrà la gran quantitat de missatges irrellevants que es reben i el que suposa posar-se d'acord o gestionar una convocatòria. És per això, que en aquest article, exposem com hem desenvolupat un xatbot per a Telegram per a combatre els missatges de contingut brossa a l'hora de gestionar convocatòries. Hem aprofitat tambe aquest desenvolupament per a fer una pàgina web en la qual l'usuari pugui analitzar el comportament dels usuaris per a poder maximitzar l'eficàcia de les convocatòries.
Resum: Si dispones de alguna aplicación de mensajería instantánea instalada en tu dispositivo y formas parte de alguna conversación en grupo, sabrás la gran cantidad de mensajes irrelevantes que se reciben y lo que supone ponerse de acuerdo o gestionar una convocatoria. Es por eso que, en este artículo, exponemos como hemos desarrollado un chatbot para Telegram para combatir los mensajes irrelevantes a la hora de gestionar convocatorias. También hemos aprovechado el desarrollo de dicho Chatbot para crear un aplicativo web en el que el usuario podrá analizar el comportamiento de los usuarios para poder maximizar la eficacia de las convocatorias.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Aplicació Web ; Automatizació ; Chatbot ; Convocatories ; Python ; Raspberry ; Servidor ; Telegram ; Aplicación Web ; Automatización ; Convocatorias ; Web Application ; Automatization ; Convocations ; Server



11 p, 563.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-08-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir