La enseñanza del sujeto en la ESO, una asignatura pendiente
Díaz Lázaro, Tania
Brucart, José María, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Gallego, Ángel J., (Gallego Bartolomé) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 44 pag.
Resum: Dos son los propósitos que se persiguen con el presente trabajo: por un lado, demostrar la existencia de aspectos relacionados con la asignatura de Literatura y Lengua Castellana que deben ser sometidos a una revisión, y, por otro lado, realizar una propuesta que dé solución a estas cuestiones. Ambos objetivos se alcanzarán mediante el estudio de un concepto conocido y nuclear: el sujeto. De este modo, el trabajo se dividirá en dos partes: 2. Análisis de fuentes de documentación y 3. Nueva propuesta de cómo trabajar el sujeto en la ESO.
Resum: Dos són els propòsits que es persegueixen amb el present treball: d'una banda, demostrar l'existència d'aspectes relacionats amb l'assignatura de Literatura i Llengua Castellana que han de ser sotmesos a una revisió, i, d'altra banda, fer una proposta que doni solució a aquestes qüestions. Tots dos objectius s'assoliran mitjançant l'estudi d'un concepte conegut i nuclear: el subjecte. D'aquesta manera, el treball es dividirà en dues parts: 2. Anàlisi de fonts de documentació i 3. Nova proposta de com treballar el subjecte a l'ESO.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Pla d'estudis: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: ESO ; Sujeto ; Concordancia ; Subjecte ; Concordança



45 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2019-08-28, darrera modificació el 2022-11-24



   Favorit i Compartir