El vendaval de la memoria : un webdoc sobre l'Alzheimer des de la pell del cuidador
Barba Barrera, Paula
Chipantasi Quispe, María José
Naranjo Martínez, Lidia
Terrón Blanco, José Luis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El vendaval de la memoria : un webdoc sobre el Alzhéimer desde la piel del cuidador
Títol variant: El vendaval de la memoria : a webdoc about Alzheimer from the caregiver's skin
Data: 2019
Descripció: 242 pag.
Resum: El vendaval de la memòria és un webdoc que pretén convertir-se en un punt de trobada per a tots aquells que estan en contacte amb la malaltia d'Alzheimer. Concretament, s'intenta visibilitzar a un dels majors implicats en aquest tipus de demència a través de les seves històries: el cuidador. Alhora, s'aspira a demostrar que es tracta d'una malaltia que afecta de tantes formes diferents, com a tantes persones afecta.
Resum: El vendaval de la memoria es un webdoc que pretende convertirse en un punto de encuentro para todos aquellos que están en contacto con la enfermedad de Alzhéimer. Concretamente, se intenta visibilizar a uno de los mayores implicados en este tipo de demencia a través de sus historias: el cuidador. A su vez, se aspira a demostrar que se trata de una enfermedad que afecta de tantas formas distintas, como a tantas personas afecta.
Resum: El vendaval de la memoria is a webdoc that aims to become a meeting point for all those who are in contact with Alzheimer's disease. Specifically, it tries to make visible one of the parts that are more involved in this type of dementia through their stories: the caregiver. At the same time, it seeks to show that it is a disease that affects in as many different ways as it affects so many people.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Alzheimer, Malaltia d' ; Cura i tractament ; Documental interactiu ; Webdoc



242 p, 6.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-06, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir