Treball de fi de grau [101037]
Poch Serra, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Degree Project
Título variante: Trabajo de fin de grado
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura té un caràcter transversal i global, pel que és millor matricular-la durant el curs en que es preveu acabar el grau. El treball ha de comportar una càrrega lectiva per a l'estudiant de 150 h (si fa feina durant 5 mesos -de setembre a gener- són unes 8 hores/setmana, si fa feina durant 7 mesos -de novembre a juny- són unes 5h/setmana). L'objectiu de l'assignatura és realitzar un treball individual i curt d'investigació (6 ECTS), de caràcter experimental o teòric, predominantment de manera autònoma, sobre algun tema de Geologia proposat pel professorat o pels alumnes. Amb aquest treball els estudiants, per a obtenir el títol de graduats en Geologia, han de demostrar que han assolit la maduresa i coneixements necessaris, i que els saben transmetre. El treball haurà de ser presentat en forma de Memòria escrita i presentació oral.
Resumen: Esta asignatura tiene un carácter transversal y global, por lo que es mejor matricularse durante el curso en que se prevé terminar el grado. El trabajo tiene que comportar una carga lectiva para el estudiante de 150 h ( si trabaja durante 5 meses -de septiembre en enero- son unas 8 horas / semana, si trabaja durante 7 meses -de noviembre en junio- son unas 5h / semana). El objetivo de la asignatura es realizar un trabajo individual y corto de investigación (6 ECTS), de carácter experimental o teórico, predominantemente de manera autónoma, sobre algún tema de Geología propuesto por el profesorado o por los alumnos. Con este trabajo los estudiantes, para obtener el título de graduados en Geología, deben demostrar que han alcanzado la madurez y conocimientos necesarios, y que los saben transmitir. El trabajo deberá ser presentado en forma de Memoria escrita y presentación oral.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Geologia [2500254]
Plan de estudios: Grau en Geologia [817]Català
6 p, 107.7 KB

Anglès
6 p, 107.6 KB

Castellà
6 p, 109.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir