visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Materiales académicos > Guías docentes > Productes Alimentosos |
Título variante: | Food Products |
Título variante: | Productos Alimenticios |
Fecha: | 2019-20 |
Resumen: | L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. Objectiu general Identificar i classificar els diferents tipus d'aliments, determinant les seves aptituds nutritives i tecnològiques en base a la seva composició i característiques. Objectius formatius: Avaluar la importància que els diferents grups d'aliments tenen per la nostra societat Classificar els aliments en els seus grups fonamentals, tant comercialment com segons la seva composició, valor nutritiu i transformació tecnològica Identificar les diferents substàncies nutritives, funcionals i anti-nutritives dels aliments. Determinar les seves aptituds per a la transformació tecnològica. Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats. 1 Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats. |
Resumen: | La asignatura "Productos Alimenticios" es una asignatura de formación inicial que pretende introducir al alumno en el mundo de los alimentos, presentando de una forma general todos los aspectos relativos a su importancia en relación a su consumo en nuestra sociedad, su composición fundamental, propiedades nutritivas y funcionales y aspectos comerciales y reguladores, así como sus aptitudes tecnológicas. objetivo general Identificar y clasificar los diferentes tipos de alimentos, determinando sus aptitudes nutritivas y tecnológicas en base a su composición y características. Objetivos formativos: Evaluar la importancia que los diferentes grupos de alimentos tienen por nuestra sociedad, Clasificar los alimentos en sus grupos fundamentales, tanto comercialmente como en su composición, valor nutritivo y transformación tecnológica, Identificar las diferentes sustancias nutritivas, funcionales y anti-nutritivas de los alimentos, Determinar sus aptitudes para la transformación tecnológica, Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats. 1 Valorar els efectes de la transformació tecnològica en els seves propietats. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català, anglès, castellà |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: | Objecte d'aprenentatge |
Català 5 p, 105.1 KB |
Anglès 5 p, 105.3 KB |
Castellà 5 p, 104.9 KB |