Càlcul 1 [104844]
González Llorente, José
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Calculus 1
Títol variant: Cálculo 1
Data: 2019-20
Resum: Aquesta assignatura és de caràcter bàsic i pretén familiaritzar els estudiants amb els conceptes claus del càlcul de funcions reals d'una variable: funcions, límits, continuïtat, derivació, integració i sèries de potències. Han d'agafar destresa en els càlculs pràctics de derivades, límits, operacions de potències, de logaritmes, funcions trigonomètriques, càlcul de primitives, etc. També es pretén que puguin aplicar els conceptes que han estudiat a la resolució de problemes concrets.
Resum: Se trata de una asignatura de carácter básico que pretende familiarizar a los estudiantes con los conceptos clave del Cálculo de una variable: funciones, límites , continuidad, derivadas, integración y series de potencias. Tienen que adquirir desterza en los cálculos prácticos con derivadas, límites, potencias, logartitmos, funciones trigonométricas, primitivas. . . También se pretende quye se puedan aplicar los conceptos han estudiado a la resolución de problemas concretos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estadística Aplicada [2503852]
Pla d'estudis: Grau en Estadística Aplicada [1424]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.3 KB

Anglès
4 p, 100.3 KB

Castellà
4 p, 100.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir