Genòmica [42399]
Barbadilla Prados, Antoni
Cáceres Aguilar, Mario
González Ruíz, Juan Ramón
Casillas Viladerrams, Sònia
Egea Sánchez, Raquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Genomics
Additional title: Genómica
Date: 2019-20
Abstract: La capacitat tecnològica per generar macrodades genòmiques i multiòmiques creix a un ritme incessant sense un seguiment paral·lel d'experts en bioinformàtica per fer front als reptes integració d'aquestes macrodades moleculars. El propòsit d'aquest mòdul és proporcionar el coneixement i les habilitats tècniques que es requereixen per enfrontar amb èxit els desafiaments actuals de les anàlisis genòmiques i multimòmiques.
Abstract: La capacidad tecnológica para generar macrodatos genómicos y multiómicos crece a un ritmo incesante sin un seguimiento paralelo de expertos en bioinformática para hacer frente a los retos integración de estos macrodatos moleculares. El propósito de este módulo es proporcionar el conocimiento y las habilidades técnicas que se requieren para enfrentar con éxito los desafíos actuales de los análisis genómicos y multimómicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Bioinformàtica / Bioinformatics [4313473]
Study plan: Màster Universitari en Bioinformàtica / Bioinformatics [1112]Català
4 p, 103.7 KB

Anglès
4 p, 102.8 KB

Castellà
4 p, 104.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-02-06   Favorit i Compartir