Fonaments d'Economia Ecològica [42407]
Cattaneo, Claudio
Van Den Bergh, Jeroen
Villamayor Tomás, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Foundations of Ecological Economics
Títol variant: Fundamentos de Economía Ecológica
Data: 2019-20
Resum: El curs introduirà el camp de l'economia ecològica, parant esment a qüestions teòriques, metodològiques i empíriques. Temes clàssics, debats importants i focus de recerca recents rebran atenció. També s'exploraran mètodes d'a valuación que abastin l'economia ecològica i ambiental. Al final del curs, s'espera que l'alumne tingui una bona comprensió de: ● Els principals temes, teories i mètodes abordats per l'economia ecològica; ● La literatura bàsica sobre economia ecològica; ● Les diferències essencials entre la forma en què s'aborden els problemes i solucions mediambientals en economia ambiental i economia ecològica; ● Nous mètodes que han estat proposats per, i són aplicats dins de, economia ecològica i ambiental. ● Qüestions clau a l'àrea emergent dels "estudis de decreixement".
Resum: El curso introducirá el campo de la economía ecológica, prestando atención a cuestiones teóricas, metodológicas y empíricas. Temas clásicos, debates importantes y focos de investigación recientes recibirán atención. También se explorarán métodos de valuación que abarquen la economía ecológica y ambiental. Al final del curso, se espera que el alumno tenga una buena comprensión de: ● Los principales temas, teorías y métodos abordados por la economía ecológica; ● La literatura básica sobre economía ecológica; ● Las diferencias esenciales entre la forma en que se abordan los problemas y soluciones medioambientales en economía ambiental y economía ecológica; ● Nuevos métodos que han sido propuestos por, y son aplicados dentro de, economía ecológica y ambiental. ● Cuestiones clave en el área emergente de los "estudios de decrecimiento".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [4313784]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social [1159]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
9 p, 130.5 KB

Anglès
8 p, 117.5 KB

Castellà
9 p, 128.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir