Treball de Fi de Màster [42475]
Tort-Martorell Llabrés, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Master Thesis
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: Elaboració d'un treball individual amb l'assistència d'un tutor, que guia, promou i facilita la discussió en grup dels diversos problemes plantejats pel cas. Aquest treball consisteix en el desenvolupament d'un cas pràctic transversal que contingui múltiples problemes, relacionats amb els mòduls del programa. Aquest curs s'ofereix als graduats en pràctiques la possibilitat d'escollir el cas mes vinculat als seus interessos que li permeti especialitzar-se en un dels quatre ordres judicials objecte també de la prova d'accès: Litigació Civil, Litigació Penal, Litigació laboral i/o Litigació Contenciòs-administrativa. La necessitat d'exposició pública del cas, en front d'un tribunal de tres membres (format per advocats i professors universitaris), l'obliga, així mateix, a saber comunicar les seves conclusions i els seus coneixements i raonaments últims que les sustentin a públics especialitzats i no especialitzats d'un manera clara i sense ambigüitats.
Resum: Elaboración de un trabajo individual con la asistencia de un tutor, que promueve y facilita la discusión en grupo de los diversos problemas planteados por el caso. El trabajo consiste en el desarrollo de un caso práctico en el que se enfrenta al alumno a múltiples problemas, relacionados con los módulos del programa. Se ofrece al alumno la posibilidad de escoger, entre cuatro casos diferentes, en función de la especialización que le interese y como un elemento más de preparación para la prueba de acceso: itigación Civil, Litigación Laboral. Litigación Penal i/o Litigación Contencioso-administrativa. La necesidad de exposición pública del caso, frente a un tribunal de tres miembros (formado por abogados y profesores universitarios ), le obliga , asimismo, a saber comunicar sus conclusiones, conocimientos y razonamientos últimos que las sustenten a públicos especializados y no especializados de un modo claro y sin ambigüedades.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Advocacia [4313312]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Advocacia [1121]Català
3 p, 98.0 KB

Anglès
3 p, 97.5 KB

Castellà
3 p, 97.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir