Ciutat i Espais Metropolitans [42505]
Ortiz Guitart, Anna
Casellas Puigdemasa, María Antonia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Cities and Metropolitan Areas
Additional title: Ciudad y Espacios Metropolitanos
Date: 2019-20
Abstract: Aquest mòdul obligatori forma part dels ensenyaments troncals del màster juntament amb els mòduls de Planejament territorial i Sistemes d'informació geogràfica, planejament i paisatge i en coordinació amb el mòdul de Temes Avançats. L'objectiu dels ensenyaments troncals és de dotar als estudiants de les habilitats conceptuals i pràctiques per al disseny i redacció d'instruments d'ordenació territorial. Per fer-ho, es realitzarà un exercici pràctic, consistent en el reconeixement i identificació de les característiques urbanístiques, socials i mediambientals de determinats espais públics i l'elaboració de propostes de gestió d'aquests espais.
Abstract: Este módulo obligatorio forma parte de las enseñanzas troncales del máster junto con los módulos de Planeamiento territorial y Sistemas de información geográfica, planeamiento y paisaje y en coordinación con el módulo de Temas Avanzados. El objetivo de las enseñanzas troncales es de dotar a los estudiantes de las habilidades conceptuales y prácticas para el diseño y redacción de instrumentos de ordenación territorial. Para ello, se realizará un ejercicio práctico, consistente en el reconocimiento e identificación de las características urbanísticas, sociales y medioambientales de determinados espacios públicos y la elaboración de propuestas de gestión de estos espacios.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Study plan: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]Català
5 p, 107.2 KB

Anglès
5 p, 106.3 KB

Castellà
5 p, 107.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2021-06-12   Favorit i Compartir