Pràctiques Externes [42514]
Llurdés Coit, Joan Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Work Placement
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és que l'estudiant faci una estada individual sota la supervisió d'un tutor/a en una empresa del sector privat o entitat o organisme de titularitat pública, en què haurà de fer-se càrrec de les tasques que se li encomanin i que, previ acord amb el coordinador de l'assignatura, tindran relació amb alguna de les temàtiques relacionades amb els continguts del màster. L'elecció del centre de pràctiques assignat es farà tenint en compte els interessos manifestats per l'estudiant així com també les necessitats del lloc i les possibilitats reals d'acord amb els convenis firmats amb el Departament de Geografia. L'estudiant haurà de demostrar la seva capacitat d'aprendre les metodologies i tècniques necessàries per a un adient exercici de l'activitat professional en l'àmbit de la Geografia, així com també l'aplicació en el món laboral dels coneixements adquirits.
Resum: El objetivo de la asignatura es que el estudiante haga una estancia individual bajo la supervisión de un tutor/a en una empresa del sector privado o entidad u organismo de titularidad pública, en la que deberá hacerse cargo de las tareas que se le encomienden y que, previo acuerdo con el coordinador de la asignatura, tendrán relación con alguna de las temáticas relacionadas con los contenidos del máster. La elección del centro de prácticas asignado se hará teniendo en cuenta los intereses manifestados por el estudiante así como las necesidades del lugar y las posibilidades reales de acuerdo con los convenios firmados con el Departamento de Geografía. El estudiante deberá demostrar su capacidad de aprender las metodologías y las técnicas necesarias para un correcto ejercicio de la actividad profesional en el ámbito de la Geografía, así como también la aplicación en el mundo laboral de los conocimientos adquiridos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 103.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir