Temes Avançats en Estudis Territorials i de la Població [42517]
Solana Solana, Antonio Miguel
Cebollada Frontera, Àngel
Módenes Cabrerizo, Juan Antonio
Muñoz Ramírez, Francesc
López Gay, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Advanced Topics in Regional and Population Studies
Títol variant: Temas Avanzados en Estudios Territoriales y de la Población
Data: 2019-20
Resum: En aquesta assignatura es tractaran els continguts clau de la recerca contemporània més avançada de l'Ordenació del Territori. El curs s'estructurarà mitjançant l'estudi crític d'una sèrie de conceptes clau, bases teòriques i línies de recerca i oferirà eines teòriques, metodològiques i empíriques per conèixer aquests fonaments de l'ordenació del territori. Aquesta assignatura forma part dels ensenyaments troncals juntament amb les matèries de Planejament territorial, Sistemes d'Informació Geogràfica i Ciutat i Espais Metropolitans. L'objectiu dels ensenyaments troncals és de dotar als estudiants de les habilitats conceptuals i pràctiques per al disseny i redacció d'instruments territorials. Per fer-ho es realitzarà un exercici pràctic, consistent en el reconeixement i identificació de les característiques urbanístiques, socials i mediambientals de determinats espais públics i l'elaboració de propostes de gestió d'aquests espais. Aquest exercici pràctic es durà a terme als barris de Florida i les Planes (L'Hospitalet de Llobregat).
Resum: En esta asignatura se tratarán los contenidos clave de la investigación contemporánea más avanzada de la Ordenación del Territorio. El curso se estructurará mediante el estudio crítico de una serie de conceptos clave, bases teóricas y líneas de investigación y ofrecerá herramientas teóricas, metodológicas y empíricas para conocer estos fundamentos de la ordenación del territorio. Esta asignatura forma parte de las enseñanzas troncales junto con las materias de Planeamiento territorial, Sistemas de Información Geográfica y Ciudad y Espacios Metropolitanos. El objetivo de las enseñanzas troncales es dotar a los estudiantes de las habilidades conceptuales y prácticas para el diseño y redacción de instrumentos territoriales. Para ello se realizará un ejercicio práctico, consistente en el reconocimiento e identificación de las características urbanísticas, sociales y medioambientales de determinados espacios públicos y la elaboración de propuestas de gestión de estos espacios. Este ejercicio práctico se llevará a cabo en los barrios de Florida y Les Planes (L'Hospitalet de Llobregat).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]Català
4 p, 101.8 KB

Anglès
4 p, 101.4 KB

Castellà
4 p, 102.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-11-21   Favorit i Compartir