Lean Management i Manteniment Aeronàutic [42874]
Pérez de la Cruz, José Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Lean Management and Aeronautical Maintenance
Additional title: Lean Management y Mantenimiento Aeronáutico
Date: 2019-20
Abstract: En un primer bloc temàtic, l'objectiu és generar en els alumnes una reflexió integral sobre la percepció que es té del treball en els models tradicionals del sector aeronàutic, per tal de desenvolupar en cada un d'ells una reflexió activa cap a un sentit essencial de subsistència de les empreses a través de la innovació dels seus processos; això és el que persegueix el llegeixin management. En un segon bloc temàtic s'introdueixen els principals conceptes i tècniques pròpies del manteniment d'aeronaus, orientats fonamentalment a la gestió del manteniment. S'estudiarà l'organització d'un centre de manteniment i tota la normativa associada.
Abstract: En un primer bloque temático, el objetivo es generar en los alumnos una reflexión integral sobre la percepción que se tiene del trabajo en los modelos tradicionales del sector aeronáutico, con el fin de desarrollar en cada uno de ellos una reflexión activa hacia un sentido esencial de subsistencia de las empresas a través de la innovación de sus procesos; esto es lo que persigue el lean management. En un segundo bloque temático se introducen los principales conceptos y técnicas propias del mantenimiento de aeronaves, orientados fundamentalmente a la gestión del mantenimiento. Se estudiará la organización de un centro de mantenimiento y toda la normativa asociada.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Study plan: Màster en Gestió Aeronàutica [1171]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 105.2 KB

Anglès
4 p, 104.6 KB

Castellà
4 p, 105.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-09-09, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir