Mètodes Experimentals en Ecologia Terrestre [42919]
Claramunt López, Bernat
Lloret Maya, Francisco
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Experimental Methods in Terrestrial Ecology
Títol variant: Métodos Experimentales en Ecología Terrestre
Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul porta als estudiants a llocs i circumstàncies on es desenvolupen estudis en ecologia terrestre. El mòdul es basa en la presa de contacte de l'estudiant amb diversos grups de recerca i/o diversos dissenys experimentals, i amb la interacció amb ells. El mòdul consisteix en classes teòriques barrejades amb pràctiques relacionades, perquè els estudiants coneguin les bases de les diferents tècniques utilitzades i els principals equips utilitzats en cadascuna de les àrees (ecofisiologia, ecologia vegetal, ecologia animal). Així, es realitzen visites pràctiques a estacions experimentals i camps experimentals actius en què els alumnes coneixen els científics encarregats d'aquestes obres, i coneixen i manipulen equips científics d'avantguarda en el context dels estudis en ecologia. Durant les visites, es realitzen sessions amb els estudiants per valorar els diversos aspectes, pràctics i teòrics, de cadascuna de les visites, posant especial èmfasi en el balanç trobat entre qualitat de disseny experimental i limitacions logístiques o operatives.
Resum: Este módulo lleva a los estudiantes a lugares y circunstancias donde se desarrollan estudios en ecología terrestre. El módulo se basa en la toma de contacto del estudiante con varios grupos de investigación y / o varios diseños experimentales, y con la interacción con ellos. El módulo consiste en clases teóricas mezcladas con prácticas relacionadas, para que los estudiantes conozcan las bases de las diferentes técnicas utilizadas y los principales equipos utilizados en cada una de las áreas (ecofisiología, ecología vegetal, ecología animal). Así, se realizan visitas prácticas a estaciones experimentales y campos experimentales activos en los que los alumnos conocen los científicos encargados de estas obras, y conocen y manipulan equipos científicos de vanguardia en el contexto de los estudios en ecología. Durante las visitas, se realizan sesiones con los estudiantes para valorar los diversos aspectos, prácticos y teóricos, de cada una de las visitas, poniendo especial énfasis en el balance encontrado entre calidad de diseño experimental y limitaciones logísticas u operativas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [4313774]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat [1155]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
4 p, 103.5 KB

Anglès
4 p, 102.4 KB

Castellà
4 p, 103.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir