Anàlisi i Presentació de Dades Científiques [42940]
Santaló, Josep
Genescà, Anna
Blanco, J. (Joan)
Valero Coppin, Oliver
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Analysis and Presentation of Scientific Data
Títol variant: Análisis y Presentación de Datos Científicos
Data: 2019-20
Resum: Els objectius de l'assignatura són: Tema 1. Estadística: Familiaritzar l'alumne en l'ús de l'estadística aplicada tant en l'obtenció de resultats d'un estudi com en el disseny d'una investigació Que l'alumne sigui capaç de descriure i justificar les metodologies estadístiques utilitzades en una investigació Que l'alumne sigui capaç de fer una lectura crítica i una bona interpretació dels resultats presentats en articles científics en l'àmbit de la citogenètica o la biologia de la reproducció Tema 2. Comunicació científica: Familiaritzar l'alumne en les tècniques i les estratègies de comunicació científica Tema 3. Codi de bones pràctiques científiques: Que l'alumne sigui capaç d'identificar els principis ètics en el desenvolupament de l'activitat investigadora i d' utilitzar el comportament èticament acceptable en la planificació, el desenvolupament i la difusió dels resultats derivats de la investigació.
Resum: El objeto de la asignatura: Tema 1. Estadística: Familiarización con el alumno en la aplicación de la estadística aplicada en la investigación de los resultados de un estudio con la disyuntiva de investigación de investigación A continuación, se detallan las funciones de las metodologías estadísticas y las utilidades en una investigación. A continuación, le presentamos la capacidad de una lectura crítica y una buena interpretación de nuestros resultados en artículos científicos en el ámbito de la citogenética o la biología de la reproducción. Tema 2. Comunicació científica: Información familiar sobre las técnicas y las ciencias de la comunicación científica Tema 3. Codigo de buenas prácticas científicas: A continuación, se detallan los principios básicos en el desarrollo de la actividad investigadora y el rendimiento aceptable en la planificación, el desarrollo y la difusión de los resultados de la investigación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 113.9 KB

Anglès
6 p, 108.1 KB

Castellà
7 p, 110.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-03-09



   Favorit i Compartir