Tecnologia Associada a la Reproducció [42946]
Anton Martorell, Ester
Benet i Català, Jordi
Martínez Ramírez, Paz
Navarro Ferreté, Joaquima
Paramio Nieto, Maria Teresa
Santaló Pedro, Josep
Vidal Domínguez, Francesca
Ibáñez de Sans, Elena
Mogas Amorós, Maria Teresa
Iborra Obiols, Antonio
Oliver Bonet, Maria
Sarrate Navas, Zaida
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Reproduction-Associated Technology
Título variante: Tecnología Asociada a la Reproducción
Fecha: 2019-20
Resumen: 1 El mòdul Tecnologia Associada a la Reproducció és de caràcter obligatori dins de l'especialitat del Màster en Biologia de la Reproducció. El seu objectiu és aprofundir en les tecnologies més comuns que s'apliquen en el camp de la reproducció. Concretament, els continguts del mòdul s'estructuren en tres blocs principals cadascun dels quals desenvolupa uns aspectes específics: Submòdul 1. Mètodes de diagnòstic genètic en gàmetes i embrions humans. Aquest bloc es centra en la descripció dels mètodes d'anàlisi citogenètica i molecular aplicables a l'estudi de gàmetes i embrions humans. Es tracten les seves utilitats diagnòstiques i les seves limitacions, així com les noves perspectives d'estudis futurs. Submòdul 2. Causes immunològiques de la infertilitat humana. Aquest bloc descriu de les causes immunològiques que determinen l'aparició de processos d'infertilitat humana. Submòdul 3. Tecnologies associades a la reproducció humana i animal. Aquest bloc inclou la descripció de les tècniques més utilitzades tant en reproducció humana com animal, així com els aspectes ètics i legals que les condicionen.
Resumen: 1 El módulo Tecnología Asociada a la Reproducción es de carácter obligatorio dentro de la especialidad del Máster en Biología de la Reproducción. Su objetivo es profundizar en las tecnologías más comunes que se aplican en el campo de la reproducción. Concretamente, los contenidos del módulo se estructuran en tres bloques principales cada uno de los cuales desarrolla unos aspectos específicos: Submódulo 1. Métodos de diagnóstico genético en gametos y embriones humanos. Este bloque se centra en la descripción de los métodos de análisis citogenético y molecular aplicables al estudio de gametos y embriones humanos. Se tratan sus utilidades diagnósticas y sus limitaciones, así como las nuevas perspectivas de estudios futuros. Submódulo 2. Causas inmunológicas de la infertilidad humana. Este bloque describe de las causas inmunológicas que determinan la aparición de procesos de infertilidad humana. Submódulo 3. Tecnologías asociadas a la reproducción humana y animal. Este bloque incluye la descripción de las técnicas más utilizadas tanto en reproducción humana como animal, así como los aspectos éticos y legales que las condicionan.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Plan de estudios: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]Català
7 p, 110.0 KB

Anglès
7 p, 109.4 KB

Castellà
7 p, 109.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2022-01-10   Favorit i Compartir