Metodologia de Recerca [42951]
Martín Flix, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Research Methodology
Títol variant: Metodología de Investigación
Data: 2019-20
Resum: Els alumnes s'hauran d'integrar en un grup de recerca vinculat al Màster, on dissenyaran i executaran un treball de recerca original. Per desenvolupar aquesta tasca, cada estudiant disposarà d'un DIRECTOR DE RECERCA que supervisarà i valorarà el treball de l'alumne. A l'alumne se li subministrarà un llistat de línies de recerca vinculades al Màster amb els directors corresponents. Podran actuar com a DIRECTORS DE RECERCA aquells investigadors doctors que participin activament en línies de recerca vinculades al Màster. Si un alumne té un director adscrit a un centre acadèmic i/o de recerca DIFERENT del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB, haurà de tenir la CONFORMITAT d'un professor del Departament, que actuarà com a TUTOR INTERN. En cas que l'alumne tingui dificultats per incorporar-se a una línia de recerca, el coordinador del Mòdul de Metodologia de Recerca l'ajudarà en aquesta tasca.
Resum: Los alumnos deberán integrarse en un grupo de investigación vinculado al máster donde diseñarán y ejecutarán un trabajo de investigación original. Para desarrollar esta tarea, cada estudiante dispondrá de un DIRECTOR DE INVESTIGACIÓN que supervisará y valorará el trabajo del alumno. Al alumno se le suministrará un listado de líneas de investigación vinculadas al Máster con los directores correspondientes. Podrán actuar como DIRECTORES DE INVESTIGACIÓN aquellos investigadores doctores que participen activamente en líneas de investigación vinculadas al Master. Cuando el estudiante tenga un director adscrito en un centro académico y/o de investigación DIFERENTE al Departamento de Biología Celular, Fisiología e Inmunología de la UAB, deberá tener la conformidad de un profesor del Departamento que actuará como TUTOR INTERNO. En caso de que el alumno tenga dificultades para incorporarse en una línea de investigación, el coordinador del Módulo de Metodología de Investigación le ayudará en esta tasca.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]Català
4 p, 101.7 KB

Anglès
3 p, 99.7 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir