Seguretat Humana [42990]
Sainz Gsell, Nora
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Human Security
Additional title: Seguridad Humana
Date: 2019-20
Abstract: Realitzar una introducció a la teoria i la praxi de la Seguretat Humana a la societat internacional global Proporcionar a l'estudiant la base conceptual i els instruments d'anàlisi de l'àrea d'estudi. Adquirir una comprensió profunda dels diversos conceptes, models teòrics i instruments metodològics existents en l'àmbit de la Seguretat Humana. Analitzar les diverses accions, iniciatives i processos en l'àmbit de la Seguretat Humana per part dels actors internacionals davant alguns dels problemes més significatius de l'agenda global Elaborar informació sobre Seguretat Humana per tal de dur a terme una investigació en aquest context. Aplicar els principals instruments d'intervenció existents en el marc de la Seguretat Humana a diferents àmbits temàtics de les relacions internacionals. Adquirir i desenvolupar les competències, habilitats i coneixements que permetin exercir els diversos coneixements en els àmbits professionals vinculats a la temàtica de la Seguretat Humana.
Abstract: Objetivos Realizar una introducción a la teoría y a la praxis de la Seguridad Humana en la sociedad internacional global Proporcionar al alumnado la base conceptual y los instrumentos de análisis del área de estudio. Adquirir una comprensión profunda de los diversos conceptos, modelos teóricos e instrumentos metodológicos existentes en el ámbito de la Seguridad Humana. Analizar las diversas acciones, iniciativas y procesos en el ámbito de la Seguridad Humana por parte de los actores internacionales ante algunos de los problemas más significativos de la agenda global Elaborar información sobre Seguridad Humana a fin de llevar a cabo una investigación en este contexto. Aplicar los principales instrumentos de intervención existentes en el marco de la Seguridad Humana a distintos ámbitos temáticos de las relaciones internacionales. Adquirir y desarrollar las competencias, habilidades y conocimientos que permitan ejercer los diversos conocimientos en los ámbitos profesionales vinculados a la temàtica de la Seguridad Humana.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [4313800]
Study plan: Màster Universitari en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament [1180]Català
6 p, 104.2 KB

Anglès
7 p, 105.0 KB

Castellà
6 p, 104.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir