Màrqueting i Direcció d'Esdeveniments [43076]
Aguar Martínez, María José

Título variante: Events Marketing and Management
Título variante: Marketing y Dirección de Eventos
Fecha: 2019-20
Resumen: 1. Aprofundir en els conceptes i eines bàsiques de màrqueting aplicades a l'organització d'esdeveniments 2. Analitzar els esdeveniments com a eines de màrqueting i comunicació 3. Conèixer i aplicar les eines de gestió econòmica en els esdeveniments 4. Saber elaborar pressupostos, cotització, tancament i fer balanç d'un esdeveniment 5. Conèixer les cobertures per responsabilitat civil, contingències i accidents vinculats a la celebració dels esdeveniments 6. Analitzar i conèixer el paper del patrocini, l'estructura d'un pla de patrocini i les seves consideracions legals 7. - Conèixer les eines d'anàlisis i aplicació del Retorn de la Inversió en un esdeveniment.
Resumen: 1. Profundizar en los conceptos y herramientas básicas de marketing aplicadas a la organización de eventos 2. Analizar los acontecimientos como herramientas de marketing y comunicación 3. Conocer y aplicar las herramientas de gestión económica en los eventos 4. Saber elaborar presupuestos, cotización, cierre y hacer balance de un evento 5. Conocer las coberturas por responsabilidad civil, contingencias y accidentes vinculados a la celebración de los eventos 6. Analizar y conocer el papel del patrocinio, la estructura de un plan de patrocinio y sus consideraciones legales 7. - Conocer las herramientas de análisis y aplicación del Retorno de la Inversión en un evento.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments [4313799]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.7 KB

Anglès
4 p, 103.1 KB

Castellà
4 p, 103.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir