Organització de Congressos i Fires [43078]
Aguar Martínez, María José

Additional title: Organisation of Conferences and Trade Fairs
Additional title: Organización de Congresos y Ferias
Date: 2019-20
Abstract: 1. Conèixer les infraestructures per a la realització d'esdeveniments. En especial, palaus de congressos, espais singulars, hotels i recintes firals 2. Analitzar les diferents fases de disseny, comercialització, producció i avaluació d'un esdeveniment firal des de la perspectiva de l'organitzador, de l'expositor i del visitant 3. Conèixer l'estructura i organització de congressos mèdics 4. Conèixer la gestió que fan els Organitzadors Professionals de Congressos (OPC) 5. Aprofundir en els conceptes i eines bàsiques de màrqueting aplicades a l'organització d'esdeveniments.
Abstract: 1. Conocer las infraestructuras para la realización de eventos. En especial, palacios de congresos, espacios singulares, hoteles y recintos feriales 2. Analizar las diferentes fases de diseño, comercialización, producción y evaluación de un evento ferial desde la perspectiva del organizador, del expositor y del visitante 3. Conocer la estructura y organización de congresos médicos 4. Conocer la gestión que hacen los Organizadores Profesionales de Congresos (OPC) 5. Profundizar en los conceptos y herramientas básicas de marketing aplicadas a la organización de eventos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments [4313799]Català
4 p, 102.0 KB

Anglès
4 p, 101.1 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir