Treball de Fi de Màster [43081]
Aguar Martínez, María José

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: 1. - Posseir i comprendre els coneixements que permetin ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees en un context d'invesigació 2. - Aplicar els coneixements assolits i la capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinars) relacionats amb el seu àmbit d'estudi 3. - Integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, inclogui reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis 4. - Comunicar clarament i sense ambigüitats conclusions, coneixements i les raons que els sustenten a públics especialitzats i no especialitzats 5. - Demostrar que posseeixen les habilitats d'aprenentatge que els hi permetran continuar estudiant de manera autònoma.
Resum: 1. -Poseer y comprender los conocimientos que permitan ser originales en el desarrollo y / o aplicación de ideas en un contexto de investigación 2. - Aplicar los conocimientos adquiridos y la capacidad de resolución de problemas en entornos nuevos o poco conocidos dentro de contextos más amplios (o multidisciplinares) relacionados con su ámbito de estudio 3. -Integrar conocimientos y enfrentarse a la complejidad de formular juicios a partir de una información que, siendo incompleta o limitada, incluya reflexiones sobre las responsabilidades sociales y éticas vinculadas a la aplicación de sus conocimientos y juicios 4. - Comunicar claramente y sin ambigüedades conclusiones, conocimientos y las razones que los sustentan a públicos especializados y no especializados 5. -Demostrar que poseen las habilidades de aprendizaje que les permitirán seguir estudiando de manera autónoma.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments [4313799]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 97.8 KB

Anglès
3 p, 97.0 KB

Castellà
3 p, 97.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir