Treball de Fi de Màster [43146]
Tapada Berteli, María Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: En el Treball Final de Màster, els/les estudiants hauran d'aplicar la formació teòrica, metodològica i tècnica del Máster al desenvolupament d'una recerca etnogràfica, comparativa, teòrica o orientada a la intervenció sociocultural o socioambiental. És la prova final de les competències acadèmics adquirides durant el Màster. Els resultats d'aprenentatge coincideixen amb els apartats d'un treball de recerca: plantejar una pregunta de recerca i redactar un marc teòric apropiat, identificar el disseny més apropiat per contestar la pregunta, seleccionar i aplicar els mètodes adients, analitzar les dades i obtenir els resultats, i discutir els resultats en el context de la producció científica, que és el que l'estudiant ha de presentar i defensar davant del tribunal. Aquest modul forma part de totes les especialitats i s'imparteix el segon semestre. Per això en l'equip docent hi hauria de figurar tot el professorat del màster, disponible per a dirigir els TFM.
Resum: En el Trabajo Fin de Máster, los/as estudiantes han de aplicar la formación teórica, metodológica y técnica recibida del Máster al desarrollo de una investigación etnográfica, comparativa, teórica u orientada a la intervención sociocultural o socioambiental. Es la prueba final de los competencias académicas adquiridas durante el Máster. Los resultados de aprendizaje coinciden con los apartados de un trabajo de investigación: Plantear una pregunta de investigación y redactar un marco teórico apropiado, identificar el diseño más apropiado para contestar la pregunta, seleccionar y aplicar los métodos adecuados, analizar los datos y obtener los resultados y discutir los resultados en el contexto de la producción científica, que es lo que el/la estudiante a de presentar y defender delante del tribunal de TFM. Este módulo forma parte de todas las especialidades y se imparte el segundo semestre. Por ello en el equipo docente debería figurar todo el profesorado del máster, disponible para dirigir los TFM.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [4313769]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social [1175]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 114.9 KB

Anglès
6 p, 113.1 KB

Castellà
6 p, 114.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir