Aspectes Psicosocials Crítics en la Gestió d'RH [43166]
Serrano González, Sergio
Muñoz Justicia, Juan Manuel
Rojas Arredondo, Jesus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Critical Psychosocial Aspects in HR Management
Additional title: Aspectos Psicosociales Críticos en la Gestión de RRHH
Date: 2019-20
Abstract: El mòdul explora, com l'aplicació de les noves tecnologies a les organitzacions influeix en diferents fenòmens psicosocials de gran rellevància per a la comprensió, la presa de decisions i la gestió dels recursos humans. En finalitzar el mòdul, l'estudiant serà capaç de: • Descriure les característiques, condicionants i efectes de fenòmens i processos psicosocials rellevants per comprendre el funcionament quotidià d'una organització. • Analitzar diferents problemàtiques i situacions organitzacionals en funció dels aspectes psicosocials amb què guarden relació. • Explicar les relacions entre diferents processos de recursos humans, noves tecnologies i processos psicosocials.
Abstract: El módulo explora, como la aplicación de las nuevas tecnologías en las organizaciones influye en distintos fenómenos psicosociales de gran relevancia para la comprensión, la toma de decisiones y la gestión de los recursos humanos. Al finalizar el módulo, el estudiante será capaz de: Describir las características, condicionantes y efectos de fenómenos y procesos psicosociales relevantes para comprender el funcionamiento cotidiano de una organización. Analizar distintas problemáticas y situaciones organizacionales en función de los aspectos psicosociales con los que guardan relación. Explicar las relaciones entre diferentes procesos de recursos humanos, nuevas tecnologías y procesos psicosociales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [4313788]
Study plan: Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]Català
4 p, 101.6 KB

Anglès
6 p, 155.0 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir