Disseny i Operació de Sistemes de Tractament d'Aigües [43323]
Baeza Labat, Juan Antonio
Vicent Huguet, Maria Teresa
Peral Pérez, José
Carrera, Julian
Font, Xavier
Guisasola Canudas, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Design and Operation of Water Treatment Systems
Títol variant: Diseño y Operación de Sistemas de Tratamiento de Aguas
Data: 2019-20
Resum: Identificar els tractaments d'aigües residuals disponibles. Seleccionar alternatives pel tractament biològic d'aigües residuals urbanes i industrials. Dimensionar els processos de tractament d'aigües residuals. Estudiar i dissenyar sistemes i reactors avançats adequats per a cada necessitat. Conèixer les técniques de modelització, monitorització i control d'EDAR. Dissenyar el sistemes de tractament d'aigües de baixaintensitat: filtres verds, aiguamolls artificials, llacunatge, llits de torba, llits bacterians, biodiscos. Conèixer els tractaments fisicoquímics d'eliminació de contaminants, incloent processos d'oxidació i d'oxidació avançada. Conèixer les perspectives de futur en el tractament biològic d'aigües residuals.
Resum: Identificar los tratamientos de aguas residuales disponibles. Seleccionar alternativas para el tratamiento biológico de aguas residuales urbanas e industriales. Dimensionar los procesos de tratamiento de aguas residuales. Estudiar y diseñar sistemas y reactores avanzados adecuados para cada necesidad. Conocer las técnicas de modelización, monitorización y control de EDAR. Diseñar los sistemas de tratamiento de aguas de baja intensidad: filtros verdes, humedales artificiales, lagunaje, camas de turba, camas bacterianos, biodiscos. Conocer los tratamientos físico-químicos de eliminación de contaminantes, incluyendo procesos de oxidación y de oxidación avanzada. Conocer las perspectivas de futuro en el tratamiento biológico de aguas residuales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria Biològica i Ambiental [4314579]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]Català
5 p, 107.4 KB

Anglès
4 p, 103.6 KB

Castellà
5 p, 105.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-10-03   Favorit i Compartir