"Matemàtiques per a ""Big Data""" [43478]
Cabaña Nigro, Alejandra
Ruíz Cirera, Albert
Gasull Jolis, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Mathematics and Big Data
Additional title: "Matemáticas para ""Big Data"""
Date: 2019-20
Abstract: Avui dia, quantitats enormes de dades estan sent generadess a molts camps, i el propòsitl d'aquest curs és per aprendre com extreure informació a partir d' aquestes dades. L'objectiu d'aquest curs és per aprendre i aplicar diversos mètodes matemàtics i estadístics per a la descoberta de patrons pertinents a conjunts de dades. Quan es treballa amb datasets grans, els procediments matemàtics han de ser escalables, així que serem concernits amb mètodes que puguin ser escalata i/o paralelitzats.
Abstract: Hoy en día se están generando enormes cantidadesde datos en muchos campos, y el propósito de este curso es aprender a extraer información a partir de estos datos. El objetivo de este curso es para aprender y aplicar varios métodos matemáticos y estadísticos para el descubrimiento de patrones enconjuntos de datos. Cuando se trabaja con datasets grandes, los procedimientos matemáticos tienen que ser escalables, así que nos ocuparemos de métodos que puedan ser escalados y/o paralelizados.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Modelització per a la Ciència i l'Enginyeria / Modelling for Science and [4313136]
Study plan: 1439 [1439]Català
4 p, 101.9 KB

Anglès
4 p, 101.0 KB

Castellà
4 p, 100.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir