Anàlisi Comptable Superior [43632]
Alvarez Gomez, Manuel
Sentís Ros, Xavier

Título variante: Advanced Accounting Analysis
Título variante: Análisis Contable Superior
Fecha: 2019-20
Resumen: - Anàlisi i projecció dels estats financers - L'anàlisi patrimonial. - L'anàlisi econòmica. El compte de Pèrdues i Guanys i l'Estat de Canvis en el Patrimoni Net. - L'anàlisi econòmica. Teories - L'anàlisi financera. Estàtic i dinàmic. - L'anàlisi financera. L'estat de fluxos d'efectiu. - L'anàlisi de rendibilitat i anàlisi global. - Tècniques de valoració d'empreses i plans de viabilitat.
Resumen: - Análisis y proyección de los estados financieros - El análisis patrimonial. - El análisis económico. La cuenta de Pérdidas y Ganancias y el Estado de Cambios en el Patrimonio Neto. - El análisis económico. Teorías - El análisis financiero. Estático y dinámico. - El análisis financiero. El estado de flujos de efectivo. - El análisis de rentabilidad y análisis global. - Técnicas de valoración de empresas y planes de viabilidad.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Comptabilitat Superior i Auditoria [4315581]Català
5 p, 103.6 KB

Anglès
5 p, 103.5 KB

Castellà
5 p, 103.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2019-11-28   Favorit i Compartir