Fenòmens Socials i Canvi d'Època. Noves Estratègies per a Nous Problemes i Noves Polítiques [43656]
Brugué Torruella, Joaquín
Gomà, Ricard
Morales Morales, Ernesto

Additional title: Social Phenomena and a New Age. New Strategies for New Problems and New Policies
Additional title: Fenómenos Sociales y Cambio de Época. Nuevas Estrategias para Nuevos Problemas y Nuevas Políticas
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és analitzar l'evolució i els canvis que està experimentant la nostra societat, prestant una atenció especial a aquells que afecten a les dinàmiques de cohesió social. Tanmateix, es tracta també de discutir com aquestes transformacions -aquest canvi d'època- afecten al contingut i a les formes de les polítiques públiques. Concretament, ens interessarem en observar com la nova realitat social reclama intervencions de proximitat, basades en el treball comunitari i en dinàmiques participatives.
Abstract: El objetivo de este módulo es analizar la evolución y los cambios que está experimentando nuestra sociedad, prestando especial atención a aquellos que afectan a las dinámicas de cohesión social. Así mismo, se trata también de discutir cómo estas transformaciones -este cambio de época- afectan al contenido y a las formas de las políticas públicas. Concretamente, nos interesaremos por entender como esta nueva realidad social reclama intervenciones de proximidad, basadas en el trabajo comunitario y en dinámicas participativas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Polítiques Socials i Acció Comunitària [4315658]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.4 KB

Anglès
4 p, 102.9 KB

Castellà
4 p, 102.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-09-09, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir