Mètodes i Tècniques de Recerca Social [43660]
Montserrat, Carme
Leon, Margarita
Martí Olivé, Joel
Barbieri, Nicolas

Additional title: Social Research Methods and Techniques
Additional title: Métodos y Técnicas de Investigación Social
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és el d'oferir als estudiants les eines suficients per a que puguin desenvolupar una recerca que els permeti realitzar el Treball Final de Màster. Com a continguts específics es treballaran: la planificació i disseny d'una investigació, l'aproximació a l'estudi de casos, les tècniques qualitatives i quantitatives, i la investigació acció. S'abordarà la perspectiva biogràfica i etnogràfica. Es tractaran la utilització i tècniques de recollida i sistematització d'informació i dades, així com les eines d'anàlisi de xarxes en acció comunitària.
Abstract: El objetivo de este módulo es el de ofrecer a los estudiantes las herramientas suficientes para que puedan desarrollar una investigación que les permita realizar el Trabajo Fin de Máster. Como contenidos específicos se trabajarán: la planificación y diseño de una investigación, la aproximación al estudio de casos, las técnicas cualitativas y cuantitativas, y la investigación acción. Se abordará la perspectiva biográfica y etnográfica. Se tratarán la utilización y técnicas de recogida y sistematización de información y datos, así como las herramientas de análisis de redes en acción comunitaria.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Polítiques Socials i Acció Comunitària [4315658]Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 102.3 KB

Castellà
4 p, 102.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-01-16   Favorit i Compartir