Polítiques Socials i Àmbits de Benestar [43661]
Ezquerra, Sandra 1976-
Gomà, Ricard
Subirats Humet, Joan
Vilà Mancebo, Antonio
Blanco, Ismael

Títol variant: Social Policies and Areas of Welfare
Títol variant: Políticas Sociales y Ámbitos de Bienestar
Data: 2019-20
Resum: El mòdul de Polítiques Socials i Àmbits de Benestar tracta d'incorporar al bagatge general de coneixements del Màster els aspectes més vinculats a les polítiques públiques, tant en els seus aspectes generals com en els seus aspectes específics i sectorials. La tradició analítica en la qual s'inscriu el mòdul, tracta de distingir tres aspectes clau en qualsevol política pública: els aspectes conceptuals (què es vol aconseguir, des de quins valors es defineixen els problemes a resoldre. . . ); els aspectes substantius (com es desplega la política, quins aspectes sectorials ha d'incorporar. . . ); i els aspectes operatius (qui fa què, com es gestiona, es fa directament des de les administracions públiques, 1 i els aspectes operatius (qui fa què, com es gestiona, es fa directament des de les administracions públiques, es fa en col·laboració amb altres agents. . . ). Sense descuidar com es relacionen els resultats obtinguts amb els objectius que es pretenien aconseguir (avaluació de polítiques). D'aquesta manera s'aniran tractant aquests aspectes, donant especial rellevància a com es concreta tot això en camps ben específics: economies alternatives, avaluació de polítiques, dinàmiques sociosanitàries, polítiques urbanes o els sistemes de benestar social en general.
Resum: El módulo de Políticas Sociales y Ámbitos de Bienestar trata de incorporar al bagaje general de conocimientos del Máster los aspectos más vinculados a las políticas públicas, tanto en sus aspectos generales como en sus aspectos específicos y sectoriales. La tradición analítica en la que se inscribe el módulo, trata de distinguir tres aspectos clave en cualquier política pública: los aspectos conceptuales (qué se quiere conseguir, desde que valores se definen los problemas a resolver,. . . ); los aspectos sustantivos (cómo se despliega la política, qué aspectos sectoriales debe incorporar. . . ); y los aspectos operativos (quién hace qué, cómo se gestiona, se hace directamente desde 1 debe incorporar. . . ); y los aspectos operativos (quién hace qué, cómo se gestiona, se hace directamente desde las administraciones públicas, se hace en colaboración con otros agentes. . . ). Sin descuidar como se relacionan los resultados obtenidos con los objetivos que se pretendían conseguir (evaluación de políticas). De esta manera se irán tratando estos aspectos, dando especial relevancia a cómo se concreta todo ello en campos bien específicos: economías alternativas, evaluación de políticas, dinámicas sociosanitarias, políticas urbanas o los sistemas de bienestar social en general.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Polítiques Socials i Acció Comunitària [4315658]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.7 KB

Anglès
4 p, 104.0 KB

Castellà
5 p, 105.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2024-03-14



   Favorit i Compartir