Localització i TA [43776]
Sánchez Gijón, María Pilar
Piqué Huerta, Ramon
Simon Jimenez, Eduardo
Tomasa Priego, Isidre
Mangiron i Hevia, Carme
Martín Mor, Adrià
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Localisation and AT
Títol variant: Localización y TA
Data: 2019-20
Resum: Conèixer els fonaments de la localització. Conèixer els fonaments de la Traducció Automàtica. Conèixer els fonaments de l'enginyeria de la localització. Aprendre a fer servir els sistemes de gestió i d'edició de traduccions per a la localització i la Traducció Automàtica. Aprendre a fer servir els sistemes de gestió i d'edició de traduccions per a la localització de llocs web, de programari i d'aplis. Conèixer les especificitats de la localització de videojocs. Conèixer els diferents tipus de traducció automàtica i els perfils i processos associats.
Resum: Conocer los fundamentos de la localización. Conocer los fundamentos de la Traducción Automática. Conocer los fundamentos de la ingeniería de la localización. Aprender a usar los sistemas de gestión y de edición de traducciones para la localización y la Traducción Automática. Aprender a usar los sistemas de gestión y de edición de traducciones para la localización de lugares web, de software y de apps. Conocer las especificidades de la localización de videojuegos. Conocer los diferentes tipos de traducción automática y los perfiles y procesos asociados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [4315970]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [1350]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.7 KB

Anglès
5 p, 106.2 KB

Castellà
5 p, 104.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-07-17



   Favorit i Compartir