Gestió, Innovació i Lideratge en Organitzacions Esportives [43784]
Masferrer Llabinés, Núria
Bernadich Márquez, Marc

Títol variant: Management, Innovation and Leadership in Sports Organisations
Títol variant: Gestión, Innovación y Liderazgo en Organizaciones Deportivas
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu primordial és que els alumnes puguin iniciar-se en l'estudi de la gestió dels recursos humans i el talent d'una entitat esportiva així com els elements d'innovació i emprendre. En concret els objectius a nivell formatiu són: Identificar el desenvolupament i la retenció dels empleats és clau perquè l'entitat assoleixi els seus objectius estratègics, tant a nivell esportiu com de gestió. Estudiar un model de gestió de Recursos Humans i diferents eines que els possibiliti la implantació de processos de gestió de persones en qualsevol entitat esportiva. Realitzar una gestió de persones per assegurar que se sentin implicades i compromeses amb el projecte Implementar nous negocis i innovacions constants Introduir els participants als principals conceptes i pràctiques d'èxit de les organitzacions esportives.
Resum: El objetivo primordial es que los alumnos puedan iniciarse en el estudio de la gestión de los recursos humanos y el talento de una entidad deportiva así como los elementos de innovación y emprender. En concreto los objetivos a nivel formativo son: Identificar el desarrollo y la retención de los empleados es clave para que la entidad alcance sus objetivos estratégicos, tanto a nivel deportivo como de gestión. Estudiar un modelo de gestión de Recursos Humanos y distintas herramientas que les posibilite la implantación de procesos de gestión de personas en cualquier entidad deportiva. Realizar una gestión de personas para asegurar que se sientan implicadas y comprometidas con el proyecto Implementar nuevos negocios e innovaciones constantes Introducir a los participantes a los principales conceptos y prácticas de éxito de las organizaciones deportivas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 108.1 KB

Anglès
5 p, 106.7 KB

Castellà
5 p, 108.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir