Màrqueting Esportiu [43785]
Masferrer Llabinés, Núria
Rialp Criado, Josep
Bernadich Márquez, Marc

Títol variant: Sports Marketing
Títol variant: Marketing Deportivo
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu primordial és que els alumnes puguin iniciar-se en l'estudi de l'màrqueting en l'àmbit esportiu. Per a això, es proporcionarà a l'alumne les eines bàsiques de pràctiques comercials i de màrqueting per a la presa de decisions en l'àmbit de la gestió esportiva. En concret els objectius a nivell formatiu són: Introduir les bases fonamentals del nou model comercial i de màrqueting aplicat a la gestió esportiva Estudiar les diferents tècniques d'investigació tant quantitatives com qualitatives que poden ajudar a la presa de decisions Analitzar la importància de l'orientació cap a la satisfacció i fidelització dels clients Aplicar les eines de recerca de mercats com a element de decisió per definir les 4P's Estudiar i veure la importància de transmetre confiança a través de l'acció comercial i del màrqueting esportiu Analitzar la personalització del servei com a factor diferencial.
Resum: El objetivo primordial es que los alumnos puedan iniciarse en el estudio de el marketing en el ámbito deportivo. Para ello, se proporcionará al alumno las herramientas básicas de prácticas comerciales y de marketing para la toma de decisiones en el ámbito de la gestión deportiva. En concreto los objetivos a nivel formativo son: Introducir las bases fundamentales del nuevo modelo comercial y de marketing aplicado a la gestión deportiva Estudiar las diferentes técnicas de investigación tanto cuantitativas como cualitativas que pueden ayudar a la toma de decisiones Analizar la importancia de la orientación hacia la satisfacción y fidelización de los clientes Saber aplicar las herramientas de investigación de mercados como elemento de decisión para definir las 4P's Estudiar y ver la importancia de transmitir confianza a través de la acción comercial y del marketing deportivo Analizar la personalización del servicio como factor diferencial.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.2 KB

Anglès
4 p, 103.0 KB

Castellà
4 p, 103.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir