Gestió d'Instal·lacions [43787]
Masferrer Llabinés, Núria

Títol variant: Facilities Management
Títol variant: Gestión de Instalaciones
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu primordial és orientar els alumnes per adquirir coneixements i eines necessàries per a la gestió d'una instal·lació esportiva. Els estudiants identificaran els factors clau en la gestió d'una instal·lació esportiva en funció del seu entorn i de les necessitats dels seus usuaris. Per això, a través de la lectura d'articles específics de la indústria esportiva i altres activitats docents, l'adquisició de continguts conceptuals i la seva aplicació a través de casos pràctics, simularan l'experiència de la direcció d'una instal·lació esportiva. • Conèixer les principals característiques d'un sistema esportiu i del marc normatiu aplicable a l'esport en una comunitat territorial. • Conèixer els principals conceptes de planificació estratègica per a la gestió eficaç, eficient i econòmica d'una ID. • Afavorir en la sessió el desenvolupament d'idees per a la creació d'una ID, conèixer instruments per al disseny d'una ID, nomenar i definir els diferents agents que intervenen en el procés, analitzar diversos estudis de viabilitat i conèixer les característiques principals d'un projecte arquitectònic. • Conèixer les principals estratègies d'orientació als usuaris d'una ID, dissenyar i promoure diferents tipus de serveis i activitats que es poden plantejar en una ID i establir polítiques de màrqueting - mix (especialment estratègies de preus) i estratègies de llançament i posicionament. • Definir diferents elements de marxandatge com a elements promocionals i de comunicació d'una organització esportiva. • Conèixer els aspectes i conceptes bàsics més rellevants en relació amb la gestió de persones, els diferents aspectes de l'administració d'una entitat esportiva en el marc legal i d'una bona organització i la gestió del manteniment i dels aspectes fonamentals de l'àmbit econòmic i de la reorientació d'una ID obsoleta. • Saber planificar el pla de manteniment d'una instal·lació esportiva, coneixent bàsicament els elements que componen el pla. • Saber avaluar una inversió i les seves fonts de finançament en el marc d'una ID. • Gestionar adequadament el compte d'explotació d'una ID i el pressupost de tresoreria. 1.
Resum: El objetivo primordial es orientar a los alumnos para adquirir conocimientos y herramientas necesarias para la gestión de una instalación deportiva. Los estudiantes identificarán los factores clave en la gestión de una instalación deportiva en función de su entorno y de las necesidades de sus usuarios. Para ello, a través de la lectura de artículos específicos de la industria deportiva y otras actividades docentes, la adquisición de contenidos conceptuales y su aplicación a través de casos prácticos, simularán la experiencia de la dirección de una instalación deportiva. Conocer las principales características de un sistema deportivo y del marco normativo aplicable al deporte en una comunidad territorial. Conocer los principales conceptos de planificación estratégica para la gestión eficaz, eficiente y económica de una ID. Favorecer en la sesión el desarrollo de ideas para la creación de una ID, conocer instrumentos para el diseño de una ID, nombrar y definir los distintos agentes que intervienen en el proceso, analizar diversos estudios de viabilidad y conocer las características principales de un proyecto arquitectónico. Conocer las principales estrategias de orientación a los usuarios de una ID, diseñar y promover distintos tipos de servicios y actividades que se pueden plantear en una ID y establecer políticas de marketing - mix (especialmente estrategias de precios) y estrategias de lanzamiento y posicionamiento. Definir distintos elementos de merchandising como elementos promocionales y de comunicación de una organización deportiva. Conocer los aspectos y conceptos básicos más relevantes en relación con la gestión de personas, los distintos aspectos de la administración de una entidad deportiva en el marco legal y de una buena organización y la gestión del mantenimiento y de los aspectos fundamentales del ámbito económico y de la reorientación de una ID obsoleta. Saber planificar el plan de mantenimiento de una instalación deportiva, conociendo básicamente los elementos que componen el plan. Saber evaluar una inversión y sus fuentes de financiación en el marco de una ID. Gestionar adecuadamente la cuenta de explotación de una ID y el presupuesto de tesorería. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
4 p, 103.3 KB

Anglès
4 p, 102.5 KB

Castellà
4 p, 102.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-01-28   Favorit i Compartir