Gestió d'Esdeveniments [43788]
Masferrer Llabinés, Núria

Título variante: Events Management
Título variante: Gestión de Eventos
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu primordial és que els alumnes puguin iniciar-se en l'estudi dels esdeveniments en general i particularment en l'àmbit esportiu. Per a això, es proporcionarà a l'alumne les eines bàsiques d'activació per a la presa de decisions en l'àmbit de la gestió esportiva. En concret els objectius a nivell formatiu són: • Analitzar els diferents tipus d'esdeveniments segons la seva magnitud, repercussió i temporalitat • Desenvolupar models adequats a cada tipus d'esdeveniments. • Analitzar el procés d'elaboració i presentació de candidatures, planificant el calendari adaptat a l'esdeveniment amb les seves fites intermedis. • Elaborar una estructura mínima d'organització del mateix • Estimar un pressupost i analitzant l'impacte del mateix, • Establir els elements de l'estratègia de comunicació i promoció de l'esdeveniment. • Introduir el pla d'operacions operacions d'un esdeveniment, així com el llegat que aquest deixa en el lloc de celebració i el seu impacte econòmic.
Resumen: El objetivo primordial es que los alumnos puedan iniciarse en el estudio de los eventos en general y particularmente en el ámbito deportivo. Para ello, se proporcionará al alumno las herramientas básicas de activación para la toma de decisiones en el ámbito de la gestión deportiva. En concreto los objetivos a nivel formativo son: Analizar los diferentes tipos de eventos según su magnitud, repercusión y temporalidad Desarrollar modelos adecuados a cada tipo de eventos. Analizar el proceso de elaboración y presentación de candidaturas, planificando el calendario adaptado al evento con sus hitos intermedios. Elaborar una estructura mínima de organización del mismo Estimar un presupuesto y analizando el impacto del mismo, Establecer los elementos de la estrategia de comunicación y promoción del evento. Introducir el plan de operaciones operaciones de un evento, así como el legado que éste deja en el lugar de celebración y su impacto económico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Gestió Esportiva / Sport Management [4316022]Català
4 p, 102.7 KB

Anglès
4 p, 101.7 KB

Castellà
5 p, 103.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir