Sistemes d'Informació Geogràfica [43847]
Badia Perpinyà, Anna
Nunes Alonso, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Geographic Information Systems
Título variante: Sistemas de Información Geográfica
Fecha: 2019-20
Resumen: L'objectiu d'aquest mòdul és aportar els coneixements teòrics i pràctics per a proporcionar una visió sistemàtica i de conjunt dels sistemes per a la gestió i l'ús de la informació geoespacial, presentant els diferents tipus d'arquitectures de sistemes d'informació (autònoma, client-servidor, orientada a serveis) i els diferents tipus de programari de sistemes d'informació geogràfica components de les diferents arquitectures (programes de SIG clients, bases de dades espacials, servidores de geoserveis, etc. ). La visió de conjunt de les arquitectures i components dóna pas a una revisió en profunditat de la funcionalitat dels programes de SIG clients (edició, estructuració, manipulació, consulta i anàlisi) en relació a les diferents estructures de dades geoespacials, que es completa finalment amb el tractament de les operacions de geoprocés per a la transformació i anàlisi de la informació geoespacial i dels diferents procediments d'automatització de processos (models, macros, scripts, etc. ).
Resumen: El objetivo de este módulo es aportar los conocimientos teóricos y prácticos para proporcionar una visión sistemática y de conjunto de los sistemas para la gestión y el uso de la información geoespacial, presentando los diferentes tipos de arquitecturas de sistemas de información (autónoma, cliente-servidor, orientada a servicios) y los distintos tipos de software de sistemas de información geográfica, componentes de las distintas arquitecturas (programas de SIG clientes, bases de datos espaciales, servidores de geoservicios, etc . ). La visión de conjunto de las arquitecturas y componentes da paso a una revisión en profundidad de la funcionalidad de los programas de SIG clientes (edición, estructuración, manipulación, consulta y análisis) en relación a las diferentes estructuras de datos geoespaciales, que se completa finalmente con el tratamiento de las operaciones de geoproceso para la transformación y análisis de la información geoespacial y de los diferentes procedimientos de automatización de procesos (modelos, macros, scripts, etc. ).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Geoinformació [4315985]
Plan de estudios: Màster Universitari en Geoinformació [1373]Català
7 p, 110.8 KB

Anglès
7 p, 109.7 KB

Castellà
7 p, 110.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir