Pràctiques Externes [43855]
Nunes, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Work Placement
Título variante: Prácticas Externas
Fecha: 2019-20
Resumen: Les Pràctiques Externes tenen un paper fonamental en el Màster com a experiència formativa i primer contacte amb el món professional. L'objectiu de les Pràctiques Externes és portar a terme un projecte professional concret, de principi a fi, amb objectius definits i resultats tangibles, a proposta d'una organització (empresa, administració pública o institució), amb la finalitat de posar a prova les capacitats de l'alumne/a adquirides en els mòduls de continguts formatius i completar la seva formació amb continguts específics avançats, afegits segons les necessitats de cada projecte i organització. Així mateix, tenen com a objectiu desenvolupar la capacitat de l'alumne/a, com a professional en formació, per a idear i implementar solucions metodològiques i tècniques per a resoldre necessitats concretes d'una organització en el maneig i aplicació de la geoinformació. Les Pràctiques Externes serveixen de base per a desenvolupar el Treball de Final de Màster.
Resumen: Las Prácticas Externas tienen un papel fundamental en el Máster como experiencia formativa y primer contacto con el mundo profesional. El objetivo de las Prácticas Externas es llevar a cabo un proyecto profesional concreto, de principio a fin, con objetivos definidos y resultados tangibles, a propuesta de una organización (empresa, administración pública o institución), con el fin de poner a prueba las capacidades del/a alumno/a adquiridas en los módulos de contenidos formativos y completar su formación con contenidos específicos avanzados, añadidos según las necesidades de cada proyecto y organización. Asimismo tienen como objetivo desarrollar la capacidad del/a alumno/a, como profesional en formación, para idear e implementar soluciones metodológicas y técnicas para resolver necesidades concretas de una organización en el manejo y aplicación de la geoinformación Las Prácticas Externas sirven de base para el desarrollo del Trabajo de Fin de Máster.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Geoinformació [4315985]
Plan de estudios: Geoinformació [1373]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.5 KB

Anglès
4 p, 100.1 KB

Castellà
4 p, 101.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-10-07



   Favorit i Compartir